Barcelona fàbriques de components metàl·lics

Neteja de peces industrials de metall

Neteja de peces industrials de metall y separació de grueix per la fabricació

Desengrase y limpieza de piezas

NETEJA DE PECES INDUSTRIALS DE METALL

A Tame Industrial oferim serveis professionals centrats en la fabricació de tot tipus de peces de metall. Aquesta es la definició mes breu del nostre treball, però en realitat oferim una gran quantitat de serveis addicionals, com pot ser el polit, soldadura o estampació d’una gran varietat de peces. Com el servei que t’oferim es totalment intern, hem incorporat una activitat que pot ser poc cridanera, però que es imprescindible per que la pesa estigui llesta per ser utilitzada, que es en la que consisteix la neteja, separació de greix de la peça i el seu embalatge.

NETEJA DE PECES PER ELIMINAR EL GREIX O BRUTICIA DELS PROCESOS DE FABRICACIÓ ANTERIORS.

Molts dels processos i serveis que realitzem en el nostre dia a dia es poden considerar, per dir-ho d’alguna manera “bruts”, ja que apliquem una capa d’oli per processos com el roscat, la estampació o mecanitzat de la pesa. Després d’aquests processos les peces en si, poden quedar brutes, per això, hem afegit a la nostra cartera de tasques la que consisteix amb la neteja final de la pesa, aquesta que li donarà l’acabat final perfecte. Per això, hem introduït a la nostra empresa una secció de neteja, que ens permet enviar als nostres clients unes peces completament acabades netes y embalades.

Com pasa amb la resta de processos, es necessari comptar amb una sèrie d’equipaments concrets per la realització d’aquest servei. La secció de neteja que hem incorporat esta dotada d’una maquina programable per diferents peces i materials, centrifugadora, desbarbadora per vibracions, zona d’embalatge i pes.

 

                      Limpieza de piezas metalicas - Tame Industrial S.L

La mejor tecnología a tu servicio

Aparte de los sistemas de última tecnología y de la maquinaria, en Tame Industrial contamos con un equipo de trabajo preparado y listo para realizar cualquier tipo de servicio. Además, en nuestro almacén también hemos incorporado una serie de básculas y embaladoras automáticas de palés. Esto nos permite ofrecerte el mejor servicio a un precio muy competitivo. Despreocúpate de todo y deja en nuestras manos la manufactura de tus piezas, no te arrepentirás.

En resumen, algunos de los servicios más destacados que te ofrecemos en Tame Industrial son los siguientes: fabricación de todo tipo de componentes, roscado de piezas, servicios en torno CNC, soldadura, estampación en frío y plegado de todo tipo de piezas. Ofrecemos nuestros servicios para todo tipo de empresas a lo largo de toda España. Hacemos envíos nacionales e internacionales.

DESENGRASE Y LIMPIEZA DE PIEZAS

Nuestras instalaciones disponen de la maquinaria específica para la limpieza final de las piezas y embalaje para su posterior entrega al cliente. Llámanos ahora mismo y te daremos toda la información que nos solicites.

QUIERO CONTACTAR CON TAME INDUSTRIAL

Tame Industrial, S.L.

  Poligono Pla del Cos, 5, Nave 5 ,
Navarcles, 08270, (Barcelona)

  93 831 00 05

  93 831 09 11

Horari

De dilluns a divendres

Matins de 8:00 a 13:00 hores

Tardes de 15:00 a 18:00 hores

Cercador