Barcelona fàbriques de components metàl·lics

Fàbrica de peces de metall a Barcelona

Estem especialitzats en la fabricació i roscat de tot tipus de peces metàl·liques a Barcelona

fàbrica de peces de metall a Barcelona

El sector industrial està molt diversificat i cada empresa té les seves necessitats quant a maquinària, producció, tècniques i sistemes. Tame Industrial neix a 1988 amb la vocació de servir al sector del metall, pel qual repara i recupera peces defectuoses. A més, a la nostra companyia estem especialitzats en la fabricació de peces de metall a Barcelona. En aquest sentit treballem per a tot tipus d’empreses, tant de Catalunya com la resta d’Espanya i del món.

Som especialistes en components de mànigues de filtre

La nostra autèntica especialitat està centrada en les companyies de la metal·lúrgia, per les quals fabriquem components de mànigues de filtre i realitzem el roscat de peces automàtic, així com estampacions. Es tracta d’un treball molt precís i tècnic, en el qual no té cabuda ni el més mínim error. Per descomptat, a Tame Industrial realitzem tots els treballs a mida de les seves necessitats, ja que no existeixen dues empreses que necessitin exactament el mateix.

El normal és que els nostres clients es posin en contacte amb nosaltres, ens indiquin què és el que necessiten i nosaltres ho fabriquem a mida. Per això, és important que ens faciliti els dissenys i plans, perquè així nosaltres podem fabricar la peça segons les necessitats que requereixin. Utilitzem diversos materials, segons les característiques sol·licitades, sent els més comuns el ferro, l’acer galvanitzat, l’acer inoxidable i l’alumini.

Peces a mesura en el menor termini de temps possible.

La nostra fàbrica de peces de metall a Barcelona no li demanarà una comanda mínima, sinó que sempre podrà sol·licitar exactament el que necessiti a cada moment. A Tame Industrial estem a la seva completa disposició i li proporcionem la peça o peces sol·licitades en el menor termini de temps possible.

Per últim, a la nostra companyia també ens dediquem a fer el muntatge i caragolat de peces i conjunts per al ram de l’automoció, entre altres sectors. Posi’s en contacte amb nosaltres ara mateix i sol·liciti pressupost sense compromís.

Tame Industrial, S.L.

  Poligono Pla del Cos, 5, Nave 5 ,
Navarcles, 08270, (Barcelona)

  93 831 00 05

Horari

Tanquem de l'09 a el 29 d'Agost. Et seguim atenent a tame@tamesl.com

De dilluns a divendres

Matins de 8:00 a 13:00 hores

Tardes de 15:00 a 18:00 hores

Cercador