Barcelona fàbriques de components metàl·lics

Components per a mànigues de filtres

A Tame Industrial estem especialitzats en la fabricació de components per a mànigues de filtres

A Tame Industrial treballem recuperant peces que surten defectuoses o que necessiten un acabat més manual. Muntem i caragolem peces i conjunts del ram de l’automoció (i altres sectors) i rosquem peces en automàtic fins a mètric amb mascles de laminació i tall.

componenents per a mànigues de filtres

Tots els treballs que realitzem és baix plànol

El treball que desenvolupem normalment es realitza sota plànol, ja que és molt important conèixer les mesures exactes, així com la forma i objectiu de cada peça. Una vegada que hem desenvolupat el treball ho manem a la companyia corresponent mitjançant empresa de missatgeria. Si per la raó que fora, detecta alguna anomalia en la peça realitzada (no és habitual), solucionem l’error de forma immediata.

Som conscients que el fet de tenir una peça defectuosa en una màquina és un incident greu per a una empresa productora, ja que es retardarà o fins i tot pararà tot el procés de producció dels articles. Per aquesta raó, el nostre és un treball que a part de ser precís ha de ser ràpid. Si està intentant localitzar a una empresa que estigui especialitzada en la fabricació de components per a mànigues de filtres que li ofereixi qualitat i seguretat al mateix temps, truqui a Tame i no es penedirà.

Tenim un sistema de qualitat propi

Per a nosaltres la qualitat final del producte és fonamental, ja que no ens podem permetre tenir el més mínim error. Per aquesta raó hem instal·lat a la nostra companyia un sistema de qualitat propi, mitjançant el qual controlem tot el procés de principi a fi.

Si desitja que li facilitem un pressupost personalitzat sense cap compromís, tan sols has de demanar-lo a través de qualsevol dels mitjans que hem publicat en aquesta pàgina. A Tame Industrial li garantim qualitat, seguretat, professionalitat i bons preus. Deixi en mans de professionals molt experimentats el manteniment dels components de les seves màquines.

ELS NOSTRES PRODUCTES

Fleixos plans
Fleixos dentals
Cèrcols, rectangles i quadrats
Peces amb dissenys personalitzats

Tame Industrial, S.L.

  Poligono Pla del Cos, 5, Nave 5 ,
Navarcles, 08270, (Barcelona)

  93 831 00 05

Horari

Tanquem de l'09 a el 29 d'Agost. Et seguim atenent a tame@tamesl.com

De dilluns a divendres

Matins de 8:00 a 13:00 hores

Tardes de 15:00 a 18:00 hores

Cercador