Barcelona fàbriques de components metàl·lics

Soldadura mig-mag robotitzada

En Tame Industrial som especialistas en la realitzación de soldadura mig-mag robotitzada.

Soldadura mig mag robotizada

SOLDADURA MIG-MAG ROBOTIZADA

A Tame Industrial S.L estem especialitzats amb soldadura de diferents elements, com el ferro, el acer inoxidable y alumini. Un dels millors mètodes que garanteix la soldadura en sèrie, es la soldadura robotitzada, disminuint cost de la pesa i temps d’entrega. Aquest mètode es molt usual a la industria en concret la industria per el fet de l’exigència en soldadura requerida.

Treballem per la industria en general.

SI desitja que s’encarreguin de les seves peces amb aquest mètode, fiquis en contacte amb nosaltres i li donarem tot l’assessorament o suport que requereixi.

Per poder desenvolupar els nostres treballs de soldadura robotitzada, es necessari comptar amb equips concrets y específics. A Tame Industrial estem al dia en aquest sentit, i disposem de dos cèl·lules robotitzades amb taula multi eixos. A demes per donar suport aquest procés també disposem dels equips suplementaris manuals i equip humà corresponent per aquest tipus de tasca.

Les nostres tasques realitzades en soldadura destaquen per la experiència que tenim en aquest àmbit i els equips que utilitzem amb els nostres processos. Treballem amb equips de les marques ABB, Kemppi, Fronius.

Tame Industrial, S.L.

  Poligono Pla del Cos, 5, Nave 5 ,
Navarcles, 08270, (Barcelona)

  93 831 00 05

Horari

Tanquem de l'09 a el 29 d'Agost. Et seguim atenent a tame@tamesl.com

De dilluns a divendres

Matins de 8:00 a 13:00 hores

Tardes de 15:00 a 18:00 hores

Cercador